L’altre jo

9.00 

Quantes cares té l’assetjament físic i psicològic? A quantes persones es pot fer mal sense saber-ho? Com es pot superar? A qui demanar ajuda?

Totes aquestes qüestions, de manera conscient o inconscient, se les planteja Naiara, una xica de dotze anys que pateix bullying per part dels companys. Davant la incapacitat d’enfrontar-se als abusadors i a causa de les amenaces que li impedeixen acusar-los, Naiara descarrega la ràbia contra la mare i la seua germana i comença a adoptar una personalitat que cada vegada s’acosta més a tots els comportaments que rebutja.

Com aconseguirà eixir d’aquest cercle viciós? Aconseguirà ser ella mateixa per molt que li coste tornar a sentir-se segura i respectada?

L’altre jo ens ofereix un relat sensible i realista, escrit en primera persona, on la protagonista se submergeix en l’escriptura per a aprofundir en les circumstàncies que l’envolten, els desitjos, les dificultats per a aconseguir-los i el camí per a assolir que els somnis, algun dia, puguen convertir-se en realitat.

Fitxa lectura

 

Información adicional

Autor

Ilustraciones

Traducción

Diseño gráfico

ISBN

Formato

Páginas

Edad

Curso

, ,

Colección

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “L’altre jo”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *